”Att Alna har kunskap och erfarenhet att se ur både arbetsgivares och fackförbunds perspektiv är förr oss ett stort plus”

- Polisförbundet har samarbetat med Alna under många år och fått mycket bra vägledning och stöd genom åren. Det är alltid positivt och enkelt att jobba med Alna vilket är väldigt skönt, berättar Hans Olsson, ombudsman på Polisförbundet.

Polisförbundet är den svenska polisens fackförbund. Med 20 500 aktiva medlemmar organiserar Polisförbundet de flesta yrkesverksamma poliser i Sverige. Organisationen arbetar för att skapa goda arbetsvillkor för sina medlemmar och erbjuder hjälp och stöd vid frågor om exempelvis anställningsvillkor och löner.

- Vårt samarbete med Alna började när vi sökte bra och rätt vägar att gå kring frågor som berör skadligt bruk, säger Hans Olsson.

För Polisförbundet var det mycket viktigt att samarbeta med någon som hade erfarenheter av att jobba med både arbetsgivare och fackförbund. Något Alna hade och som var ett stort plus enligt Hans.

- Att Alna har erfarenhet och kunskap att se ur både arbetsgivares och fackförbunds perspektiv är förr oss väldigt betydelsefullt. Vi vet att vi kan lita på Alnas råd och de har lärt oss att ingenting är omöjligt. Det finns alltid alternativ och lösningar och det har Alna verkligen visat oss, säger Hans Olsson.

 

Dela/spara
Missa inte Alnas nyhetsbrev!

Information om integritetspolicy och cookies

Webb av happiness