sv-se

”Alnas proffsiga utbildningar har väglett oss under många år”

- Alna har genomfört utbildningar på Xylem i sedan 2011. Genom utbildningarna har Alna givit oss viktig kunskap om skadligt bruk och framförallt hur man hanterar och agerar om problem uppstår, berättar Agneta Gustavsson, chef över Internal Services på Xylem Water Solutions AB.

På globala företaget Xylem arbetar 16 000 personer mot ett gemensamt mål: Att skapa innovativa lösningar för världens vattenbehov. Genom att utveckla nya tekniker förbättrar Xylem hur vatten används, förvaras och återanvänds. Företaget har mer än 100 års erfarenhet inom vattenteknikområdet och kunder i mer än 150 länder.

- Alna sitter på mycket kunskap och deras utbildningar passar oss väldigt bra. Kurserna är konkreta och samtidigt lätta att ta till sig och förstå, berättar Agneta Gustavsson.

Som chef har man ansvar för att hålla sig uppdaterad om beroendefrågor som alkohol, droger, läkemedel och spel. Genom kontinuerliga utbildningar får arbetsgivarna senaste verktygen för att agera och bemöta den här typen av frågor, berättar hon.

- Det är också en trygghet att veta att Alna alltid finns till hands om det skulle inträffa något som gör att vi behöver extra råd och vägledning.

 

Läs mer om Alnas utbildningar

Dela/spara
Missa inte Alnas nyhetsbrev!

Information om integritetspolicy och cookies

Webb av happiness